QUI SOC foto-inci-2

Em dic Mariona Agustí i Grau, sóc farmacèutica, homeòpata, practitioner de Flors de Bach i mare. La meva trajectòria professional, ara ja de 17 anys, ha transcorregut sempre en l’àmbit de l’oficina de farmàcia a Barcelona.

D'ençà que vaig sortir de la facultat el 1998 he assistit continuadament a cursos d’homeopatia. Ara fa 3 anys em vaig llençar a fer un curs universitari d’Especialització en Homeopatia i posteriorment un Postgrau en Homeopatia Clínica a la Universitat de Saragossa.

Durant tots aquests anys també m’he format en Dietètica i Nutrició, i en Flors de Bach a través del Programa Internacional del Centre Bach d’Anglaterra. Tot aquest bagatge formatiu, les pràctiques a les consultes de la Universitat de Saragossa i el consell homeopàtic de tots aquests anys a la farmàcia m’han portat a oferir aquest servei de consultes d’homeopatia que integra també les flors de Bach.

L’homeopatia m’ha acompanyat tota la vida, forma part del dia a dia de la meva família, i això em fa sentir molt afortunada. Recordo quan jo era una nena i la meva mare em donava aquelles boletes dolces quan estava malalta. Aquelles boletes em va ajudar en els embarassos i en els parts, i també m’han fet costat amb els meus dos fills des que eren nadons, en aquest moment ja tenen 10 i 9 anys. Ells han estat sense cap dubte la millor escola d’homeopatia, i alhora dos grans mestres de vida.

Ara vull compartir aquesta fortuna i aquest coneixement amb tothom que ho necessiti i ho desitgi.

Podeu trobar més informació sobre la meva formació i trajectòria a:   QUI SOC linked-in 

 

QUI SOC foto-peu